Om Rådek

Revision, redovisning, lön och beskattningsfrågor för små och stora företag.

Specialister på ekonomitjänster för företag sedan 1986

Rådek är ett kunskapsföretag som erbjuder tjänster inom revision, redovisning, rådgivning, skatt och lön. Vår specialkompetens inom jord- och skogsbruksbeskattning är välkänd sedan många år.

Räkenskapsanalys och ekonomistyrning ser vi på Rådek som en naturlig del av vår roll som bollplank för våra kunder. Företrädesvis arbetar vi med ägarledda företag inom de flesta branscher.

Genom flera års erfarenhet har vi på Rådek lätt att sätta oss in i de flesta frågeställningar som uppkommer i ägarledda företag. Vi samarbetar med Sveriges ledande rådgivare inom våra kunskapsområden. För dig som är företagare vill vi på Rådek vara det självklara valet. Vi vet att vi har ett gott rykte och ger dig gärna referenser.

Idag är vi 100-tal personer som arbetar inom Rådek. Du hittar oss på något av våra kontor i Eskilstuna, Flen, Katrineholm, Nyköping och Strängnäs.

Verksamheten startades 1986 av Johan Rudengren. Under åren har det tillkommit delägare och idag ägs Rådek av Johan Rudengren, Stefan Muhrbeck, Björn Bentevik, Jerry Thorin, Anna Simula, Emil Flodqvist, Leif Svalgård, Karin Rudengren, Louise Strömberg och Robin Skagerdal.

Våra tjänster

Revision

En revision skapar en trygghet för dig som ägare och kan ses som kvalitetssäkring av företagets räkenskaper.

Läs mer

Redovisning

Vi anpassar oss efter dina behov och du anlitar oss hur mycket eller lite du vill. Vi förespråkar digital redovisning.

Läs mer

Rådgivning

Investera i strategisk affärsrådgivning. Låt oss vara ditt bollplank vid svåra ekonomiska beslut.

Läs mer

Skatt

Vi hjälper dig och ditt företag med råd kring komplexa skattefrågor inom exempelvis bolagsskatt, individbeskattning och transaktionsskatt.

Läs mer

Lön

Vi erbjuder allt från helhetslösningar där vi hanterar hela löneprocessen till att finnas tillgängliga vid frågor och extra resurs vid frånvaro.

Läs mer

Jord & skog

Vi har en särskild Lantbruksgrupp med redovisningskonsulter och revisorer som är inriktade på just lantbrukskunder.

Läs mer

Våra kontor

Eskilstuna

Flen

Katrineholm

Nyköping

Strängnäs

Genom vårt medlemskap i Baker Tilly Sverige har vi ett rikstäckande nät av andra fristående revisionsbyråer runt om i Sverige. Genom Baker Tilly International kan vi också erbjuda hjälp med de internationella frågorna. Vi och du som kund har härigenom åtkomst till kvalificerade revisorer och specialister över hela världen.