Karriär

Vill du bli en av oss?

Vi söker hela tiden kompetenta medarbetare till våra kontor.
Om vi inte har någon ledig tjänst som passar just dig är du välkommen att lämna in en spontanansökan, jobb@radek.se bifoga CV samt personligt brev.

Praktikplats, LIA och examensarbete

Vi tar emot praktikanter och LIA i mån av tid och plats. Hör av dig till info@radek.se så ser vi om det passar, ange vilken ort du söker plats på.

Eskilstuna|Flen|Katrineholm|Lediga tjänster|Nyköping|Strängnäs
Sista ansökningsdag 30 sep

Vi har stor efterfrågan på våra revisionstjänster!

Därför söker vi nu nya medarbetare med 0-3 år erfarenhet av revision, med fördel från en annan revisionsbyrå. Du är examinerad ekonom från högskola eller

Läs mer »

Därför ska du jobba på Rådek

Kontinuerlig kompetensutveckling

Sörmlands största redovisnings- och revisionsbyrå

Moderna digitala verktyg

Mentorsprogram

Vi har roligt tillsammans

Friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

Specialister på ekonomitjänster för företag sedan 1986

Rådek är ett kunskapsföretag som erbjuder tjänster inom revision, redovisning, rådgivning, skatt och lön. Vår specialkompetens inom jord- och skogsbruksbeskattning är välkänd sedan många år.

Räkenskapsanalys och ekonomistyrning ser vi på Rådek som en naturlig del av vår roll som bollplank för våra kunder. Företrädesvis arbetar vi med ägarledda företag inom de flesta branscher. 

Genom flera års erfarenhet har vi på Rådek lätt att sätta oss in i de flesta frågeställningar som uppkommer i ägarledda företag. Vi samarbetar med Sveriges ledande rådgivare inom våra kunskapsområden. För dig som är företagare vill vi på Rådek vara det självklara valet. Vi vet att vi har ett gott rykte och ger dig gärna referenser.

Idag är vi 100-tal personer som arbetar inom Rådek. Du hittar oss på något av våra kontor i Eskilstuna, Flen, Katrineholm, Nyköping och Strängnäs.

Verksamheten startades 1986 av Johan Rudengren. Under åren har det tillkommit delägare och idag ägs Rådek av Johan Rudengren, Stefan Muhrbeck, Björn Bentevik, Jerry Thorin, Anna Simula, Emil Flodqvist, Leif Svalgård, Karin Rudengren, Louise Strömberg och Robin Skagerdal.